Laskutus

Luo laskuta missä ja milloin tahansa.

Palvelu toimii verkossa ja mobiilisovelluksena, joten laskutus on mahdollista 24/7.

Tuotteiden tai palveluiden hinnat voidaan syöttää joko verottomina tai verollisina.

Laskun lähettäminen onnistuu automaattisesti kauttamme joko postilaskuna, verkkolaskuna tai sähköpostilaskuna.

Sähköisen ohjelmiston ansiosta tositteesi ovat aina saatavillasi.

Laskutustavat

Ilmainen

Käytössäsi on aina ilmainen laskutus, kun otat käyttöösi laskujen automaattisen maksuvalvonnan.

Verkkolasku 0,40€/kpl

Lähetä sähköinen lasku suoraan asiakkaallesi sähköisessä muodossa.

Sähköpostilasku 0€

Lähetä lasku asiakkaallesi suoraan sähköpostitse - veloituksetta.

Kirjelasku 2€/kpl

Lähetä laskusi paperisena tositteena suoraan asiakkaan postiosoitteeseen.

Asiakasrekisteri

Tuoterekisteri

Asiakastiedot tallentuvat automaattisesti suoraan ensimmäisestä laskusta henkilökohtaiseen asiakasrekisteriisi, jonka avulla laskujen luominen on nopeaa, kun asiakastiedot tuodaan suoraan laskulle. Voit myös luoda asiakkaita valmiiksi rekisteriin, jonka jälkeen laskujen luonti on nopeaa jatkossa.

Voit halutessasi luoda tuotteillesi ja palveluillesi valmiit tuotetiedot suoraan tuoterekisteriin. Tämä nopeuttaa laskuttamista entisestään, varsinkin jos laskutus tapahtuu usein samasta tuotteesta tai palvelusta. Talousvirta laskutusohjelmisto täydentää halutut tuotetiedot valmiiksi laskullesi.

Raportointi

Talousvirta-laskutusohjelmiston etusivulta saat näkymän taloudellisesta tilanteestasi selkein graafein. Ajantasaiset raportit kertovat sinulle yhdellä silmäyksellä tärkeimmät asiakkaasi, myydyimmät tuotteesi/palvelusi sekä kokonaismyyntisi kuukausittain.

Ohjelmisto mahdollistaa myös tositteiden haun helposti kirjanpitäjällesi.

Perintä

Tarjoamme asiakkaille huoletonta saatavien perintää. 

Tarjoamme mahdollisuuden siirtää laskujen maksuvalvonnan perintätoimistolle laskujen erääntyessä. Asiakkaillemme tämä hoidetaan automaattisesti ja maksuttomasti, kun käytössä on automaattinen maksuvalvonta.

Kun automaattinen maksuvalvonta on käytössäsi, on laskutusohjelmiston käyttö aina täysin ilmaista.

Laskujen saatavista huolehtii perintätoimisto Resonian perintäpalvelu, jonka tarkoituksena on tarjota Talousvirta-laskutusohjelman asiakkaille huoleton saatavien valvontaa kunnioittaen kaikkia laskun osapuolia.

Jos et halua laskullesi maksuvalvontaa, on sinun valittava omista tiedoistasi erillinen vaihtoehto ”en halua maksuvalvontaa” -vaihtoehto, muussa tapauksessa saat saatavasi nopeasti kauttamme.

Automaattinen tuotteiden tunnistustekniikka

Voit luoda tuotteita tuoterekisteriisi kätevästi suoraan viivakoodista ja lisätä ne laskulle. Viivakoodin lukeminen tapahtuu viivakoodin lukijalla, joka on liitettynä USB-liitännällä tietokoneeseesi.

Useita käyttäjiä

Voit lisätä yritystilillesi nimetyn kirjanpitäjän tai työntekijöitä, jolloin heillä on pääsy yrityksesi materiaaleihin. Kirjanpitäjä saa rajoitetun käyttöoikeuden, mutta myös enemmän, hän saa käyttöönsä helpon hakuominaisuuden, jolloin yrityksesi dokumentit on helposti haettavissa ja siirrettävissä kirjanpitoon.